default_mobilelogo

HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector)

Fysiotherapie Jurgens heeft tot 2020 opnieuw het kwaliteitskeurmerk HKZ behaald. Het HKZ stelt kwaliteits- en veiligheidsnormen op die de internationaal erkende ISO9001:2008-normen als basis hebben. Middels deze normen wordt duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg nagestreefd.
Het keurmerk HKZ heeft betrekking op zowel de organisatorische kwaliteit als de kwaliteit van het zorgproces. Dit betekent dat ook het fysiotherapeutisch handelen wordt gekeurd; onafhankelijk en betrouwbaar.

 

BIG-registratie

Alle fysiotherapeuten van Fysiotherapie Jurgens staan ingeschreven in het BIG-register, een taak die voortkomt uit de Wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Iedereen kan het register raadplegen.

 

Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie

Ingeschreven staan in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) Fysiotherapie houdt in dat de fysiotherapeut voldoet aan de kwaliteitseisen van de fysiotherapeutische beroepsorganisatie, het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Eén van de eisen is het behalen van studiepunten.
De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Jurgens staan allen ingeschreven in het CKR en volgen regelmatig cursussen en/of opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fysiotherapeutisch gebied.

praktijk certificering 1

Contact informatie

Fysiotherapie Jurgens
Oude vest 5 2312 XP Leiden,  
Tel: 071 - 514 38 33

Openingstijden

maandag      07:00-21:00
dinsdag        07:00-17:30
woensdag     07:00-21:00
donderdag    07:00-21:00
vrijdag         07:00-17:30